Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 , ώρα 19.00
Ξενοδοχείο President
Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ
Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!
Φίλες και φίλοι
Η  νομοτελειακή πορεία της  σύγκρουσης με το σάπιο και το ψέμα είναι αναπόφευκτη. Η πατρίδα μας τελεί εδώ και αιώνες υπό πνευματική κατοχή και όχι μόνο.
Ξένες ιδεολογίες και δόγματα εξ ανατολών άλωσαν την υγιή άλλοτε Ελληνική ταυτότητα και έθνος. Χωρίς πολλά λόγια και ανούσιες φλυαρίες. Το Σάββατο 16  Ιανουαρίου του 2010 στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα , Ελληνες και Ελληνίδες που δεν προσκύνησαν τους εξουσιαστές της πατρίδας μας, κοσμικούς και θρησκευτικούς, δίνουν το μεγάλο παρών. Θα βρεθούμε όλοι εκεί. Θα πολεμήσουμε όλοι μαζί. Και σε όλους αυτούς που θεώρησαν ότι το μεγάλο Ελληνικό κίνημα τελείωσε θα τους στείλουμε το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν τέλειωσαν μαζί μας όπως πίστεύουν , αλλά θα βρούν απέναντι τους ένα ακόμα μεγαλύτερο Κίνημα , μια πολύ μεγαλύτερη δύναμη απ αυτήν που θεωρούσαν ότι έχουμε. Βγείτε απ τα σπίτια σας, ξεβολευτείτε απ την θαλπωρή της αδράνειας  και ελάτε να νοιώσουμε όλοι μαζί το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής σε μια μοναδική εκδήλωση  δημιουργίας και δράσης. Δεν υποχωρούμε, δεν συνθηκολογούμε, δεν προδίδουμε τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων. Αλλά και, Αμες σε γ εσόμεθα πολλώ κάρονες. Αυτό είναι το σύνθημα. Εμείς να προσπαθήσουμε να γίνουμε  πολύ καλύτεροι τους. Μπορούμε ;  γιατί ο τίτλος της ελληνίδας και του Ελληνα δεν κερδίζεται με λόγια, αλλά μόνο με έργα.
16 Ιανουαρίου του 2010 ώρα 19.00 Ξενοδοχείο President

Εκείνο το βράδυ όλοι μαζί θα τσακίσουμε ανεπανόρθωτα το ηθικό των προσκυνημένων. Εκείνο  το βράδυ θα δείξουμε τον δρόμο της εντιμότητας,  της αξιοπρέπειας  και του αγώνα για την ελεύθερη Ελλάδα, σε όλους εκείνους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας  που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν με τα φρικτά και τερατώδη ψέματα τους.
Εκείνο το βράδυ όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στο πεπρωμένο . Εμείς, ενωμένοι  θα χαράξουμε τις λεωφόρους της μεγάλης ανατροπής του στημένου σκηνικού .
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Για μας τίποτα, για την Ελληνική ιδέα τα ΠΑΝΤΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: